Den tredje treningsdagen i Sørafrika

Også idag: Sol og nesten vindstille om formiddagen.
Men dette været kunne Alex og jeg ikke nytte. Jeg ønsket å få registrert det norske teamet så tidlig som mulig. Så dro vi først til konkurranseområdet – ca 45 minutter kjøretid.
Der ble først sagt at registreringen bare var på fredag​​/ lørdag. Men vi mente ikke modell-prosessering og offisiell trening, men registreringen av pilotene i det norske laget. Det skulle vært mulig etter planen fra kl. 8 i dag.
Vi skulle nok vente i ca. 20 minutter før ansvarlig kommer.

20 minutter ble 1,5 timer. Verdifull tid for trening gikk bort. Irriterende, men det kan man ikke gjøre så mye med. Alex har benyttet tiden til å snakke med en politimann, som driver opplæring for det Sørafrikanske politiet der på stedet.

Så kunne jeg endelig registrere laget – har levert FAI-lisensene, dokument fra pilotene om kjennskap av anti-doping reglene, de to norske flaggene og nasjonalsangen som skal spilles under åpningsseremonien.

Adgangskort for pilotene og team ledere ble ikke ferdig, adgangs-og parkeringskort for pilotens bilene ikke heller. Våre Bankettbillettene var ikke der ennå. Men vi har mottatt velkomstpakke.
Hver pilot fikk et lite depron fly, lim, caps, nøkkelringer og diverse reklamemateriell. Konkurransebrosjyren inneholder bilder og informasjon om arrangørene, om pilotene og team manager, og også et sammendrag av tidligere vinnere og rangeringer.

Etter registrering og kjøring til treningsplassen hadde Alex mulighet for fem treningsturer. Det skjedde ikke så mye på “plassen vår” – bare team Østerrike og team Norge der. Men imidlertid ble vinden ganske kraftig igjen.

Til tross av tidsforsinkelsen har vi hatt en vellykket treningsdag og avsluttet den med et godt glass rødvin på hotellets terrasse med utsikt over den vakre hagen.

This entry was posted in norsk and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s