28.07.2012 – Europamesterskapet er åpnet!

Kl. 7 ringer vekkeklokka. Det er blir vanskeligere å komme seg opp. Dagene er lange, utmattende og spennende. Vi møter mange mennesker (igjen) og blir kjent med nye. Og så treningen. Flyprogrammet må sitte på plass!

Vi kjørte – som Andreas og Ola også – tilbake til flyplassen som vi hadde funnet i går og synes er velegnet. 3 treningsturer i dag, og så dro vi tilbake på tidlig ettermiddag for å gjøre oss klare for åpningsseremonien.

Ved 16:30 startet den offisielle åpningen. Nasjonalsanger ble spilt mens de vedrørende deltakende landene marsjerte inn.
Så vi var nysgjerrig om vi denne gangen virkelig blir ledsaget av “ja vi elsker dette landet” – og det har vi faktisk. (I fjor på Verdensmesterskapet i USA ble det spilt noe annet nasjonalsang).

Det var mange tilskuere til stede ved åpningsseremonien. Arrangøren har gjort en grundig jobb med å reklamere denne begivenhet. Det vises plakater i alle størrelser på hver krik og krok i området som peker til dette stevne.

Akkompagnert av ulike taler ble da til slutt FAI flagget heist mens selve FAI-sangen ble spilt og Michael Rammel, formann for F3A i FAI og jurypresident, erklærte 16. Europamesterskapet for åpnet!

Så ble det servert champagne og kanapeer.
Og på kvelden var det en stor buffet. Mange var allerede gått på den tiden og kanskje bare halvparten tilstede enda (noe som arrangørene har nok forventet – fordi for alle ville det ikke ha vært plass …)

Siden konkurransene starter i morgen, sover Alex nå allerede en stund. Han bør være i god form for i morgen …

Det norske laget vil starte i morgen som følgende:
Ola kl. 11:08,
Andreas kl. 14:24
Alex kl. 15:19.

Kryss fingrene for pilotene!

Været i dag: oppholdsvær ved 25 grader, vind fra vest.

This entry was posted in norsk and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s