Dag 23 – offisiell trening på bryllupsdagen

I dag på vår første bryllupsdagen, behøver vi ikke å stå opp så tidlig … Vi møtte opp med Ola og Henning rundt kl. 9:30 for frokost.

I dag står offisielt trening på programmet. Kl. 13:15 på site 3 – for 3 piloter vi hadde en god halvtime. Dermed fikk hver pilot flytrening for 10 minutter. Dessuten kunne man ha en loudness test om man ønsker det – og stoppe tiden som i konkurransen. Alex fløy bevisst sakte – for å sjekke tiden som er tilgjengelig. Det var ok. Alex var fornøyd med sit treningsfly her på konkurranseområdet.

Vi møttes på siten på Liechtenstein – med et varmt "Hei". 🙂

På ettermiddagen skulle vi dra igjen på flystripa av Wright Flyer’s. Men, det var så sterk uvære, at vannet ikke kunne løpe like fort som den kom ned.

Vi ventet på Wright Flyers – Ola og Henning i bilen sin rett ved siden av… De to gikk deretter til museet for å fordrive tiden.

Himmelen ble litt mer "vennlig" etterhvert – men det regnet fortsatt – noen ganger mer, noen ganger mindre.

Kl. 15:30 besluttet vi å dra tilbake. Vi hadde ingen stor lyst til vann-vading med modellen. Også å lade batteriene – selv under taket – hadde ikke akkurat vært "beroligende" når regnet kommer på tvers av og til. Men Ola og Henning ventet og kunne vel trene noe senere også.

Men i morgen er det meldt bra vær igjen, så vil trening være mulig igjen under bedre forhold.

På kvelden var Alex og jeg en kjapp tur i "Scotty er Brewhouse." Der møtte vi pilotene fra Israel, som vi drakk en øl med. Men det ble virkelig bare dette ene – fordi de stengte allerede kl. 23… Men ok, så tok vi oss en boks Budweiser på vår "bomull-bryllup" på hotellet. 🙂

This slideshow requires JavaScript.

This entry was posted in norsk and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s