Dag 18 – Indianapolis

Etter 2 dager med trening i den umenneskelige varmen ønsket vi en liten tur i dag. Så besluttet vi å dra til Indianapolis. Det finnes en flott dyrehage der. Men vi glemte nok at en zoo er for det meste utendørs – og er ikke akkurat klimatisert. På en av de varmeste dagene gjorde vi oss selv så fint kosete varmt i dyrehagen … Og siden vi ikke hadde fått nok av varmen, lot vi male en karikatur av oss fra en kunststudent: en evighet i varmen og sitte stille på plaststoler. Mulighet for å bevege oss hadde vi Vel, vi skulle jo "smile bredt". Det var så morsomt.

En delfinshow (inne) og suvenirbutikken ved utgangen skapte litt nedkjøling i mellom. Alt i alt var det veldig fint på dyrehagen i Indianapolis.

Så dro vi til motor-raceway fra Indianapolis. Museet hadde nettopp stengt. Men jeg tror vi absolutt må hit igjen en annen dag. Det er jo ikke så langt.

Før vi dro tilbake til Muncie, stoppet vi ved Hard Rock Café. En time parkering? Langt nok.

But – No way. Vi var så glade og snakket altfor lenge for å velge rett t-skjorter at vi har overtrukket parkeringstiden med omtrent 15 minutter, og hadde faktisk en bot på frontruten. 20 dollar. Vel, i Norge ville det ha vært langt dyrere. Men fortsatt irriterende, fordi en times parkering koster kun $ 1. Men men…

Allikevel – en kjempefin dag!

This entry was posted in norsk and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s