Dag 16 – Trening hos Wright Flyers

Etter 2 dager avslapping skulle vi i dag sjekke mulighetene for litt trening i forkant av VM. En liste over mulige RC-klubber hadde vi allerede fått på fredag av AMA. Og Alex fikk også et medlemskort av AMA.

The Henry County Wright Flyers (de ligger nærmest og har retning ikke mot sør) kontaktet jeg på forhånd, for å sjekke om og når det er mulig å trene. De ventet oss hjertelig velkommen. Og så kjørte vi ned på søndag. En rekke modellflyver var der. Alle hilste på oss og ga oss en varm velkomst. Alex og jeg fikk hver en liten hjemmelaget fly som pin, og de ba oss om å også besøke Museum of Wilbur Wright (hans fødested er der) og en av de første drevet fly fra 1903.

Etter en velkomstrunde og liten treningstur – ble det fort altfor varmt igjen. Vi flyktet til cola-maskinen – og deretter inn i det (klimatiserte) museet. Jeg – som mest nysgjerrig – gikk foran for å sjekke – og umiddelbart brøt alarmen løs som ikke var slått av – hvor pinlig. Men vi ble beroliget – dette forekommer vel ofte…

Så vi begge gikk gjennom både Wilbur Wrights fødested og selve museet. Det var såååå mye å se. Massevis interiør fra den gamle tiden. Utrolig! Vi var hele 3 timer der! Det var jo nesten å gjennomgå den tiden fra over hundre år siden, da brødrene Wright realiserte sin drøm om å fly. Veldig godt gjort! Vi vil også anbefale noen andre World Cup-deltakere til å besøke museet.

Men trent har Alex så også en god stund etterpå.

Og på kvelden ble det "ordentlig" mat ved "Scotty’s Brewhouse."

Også på mandag kommer vi til å trene på Wright Flyers modellflyplass.

På tirsdag skal vi gjøre noe annet. Først skrive litt for bloggen, og så – la oss se hva vi gjør da.

This entry was posted in norsk and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s