Dag 11 – Stockholm – Sightseeing

Før vi kjørte til Citysentret, sjekket vi mulighetene for parkering mens vi er i USA. VW-bussen må jo stå her i hele 3 uker. Og da ønsker vi å unngå å la ham stående midt i sola – og letet etter en rimelig plass på et parkeringshus nær flyplassen. De 3 ukene får han nå stå trygd og godt – for SEK 1.350.

Så kjørte vi til et Park&Ride-parkeringshus i utkanten av byen, parkerte der og tok T-bane inn i sentrumet. I dag skulle vi utforske Stockholm med en sightseeing-hopp-on-hopp-off-båt. Først til fots i "Gamle Stan" så til slottet (der finnes det unge jenter som vaktposter!) og derfra med båten videre. Vår første stasjon var Vasa-museet. Men køen var sååå lang at vi ikke hadde lyst lenger å komme oss inn – selv om vi egentlig var veldig interessert. Så ruslet vi bare litt rundt (logget en cache også) og tok neste båten videre. 2 runder senere gikk vi av igjen ved slottet. Etter en lang spasertur til gikk vi mot sentrumet, der vi så i går en Sushi-Restaurant som vi i dag skulle prøve. Og vi må bare anbefale dette stedet også: Sushi House, Drottninggatan 8.

I morgen skal vi fortsette med sightseein – men denne gangen med bussen. Stockholm er en kjempefin by!

Og kanskje kommer det noen flere bilder i morgen også.

På torsdagen blir det spennende. Vårt fly til Chicago starter kl. 10.15 fra Stockholm. Med 7 timer tidsforskjell ankommer vi kl. 12.20 i Chicago (tid her: kl. 19.20). Vi håper at alt går bra med Innsjekk, modellboksen og batteriene. Vi er jo godt forberedt. Men man vet jo aldri…

This entry was posted in norsk and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s