Booking av fly og leiebil

Nå er flybillettene booket.

SAS har for flyvninger innenfor Norge og Europa „sportspriser“, men ikke til USA. Så her måtte vi nok kjøpe regulære billetter. Vi booket via sportsavdelingen i SAS som med det samme sørget for at vi får med oss modellflykassen.

For å unngå flybytte men allikevel ikke måtte kjøre altfor langt, bestemte vi oss for en flyforbindelse med SAS fra Stockholm til Chicago og tilbake.

Siden vi uansett kommer fra Finland (fra Nordisk Mesterskapet 06.-10.07.2011), og etter returen fra VM skal videre til Stavanger, ligger dette ”på veien”.

Vårt fly starter 14.07. fra Stockholm til Chicago – og tilbake 04.08.

Inkludert transport av modelflykassen koster flybillettene for oss begge to ca. kr 19.000.

Frau Chicago til Muncie må vi så kjøre ca. 400 km.

Vi har også booket leiebil allerede.
Ikke helt enkelt siden vi trenger en bil med minst 2 m bagasjeromlengde. Man booker jo bare biler i en bestemt kategori. Og dessuten er det vanskelig å finne noen info om bagasjeromlengde – dersom man finner noen info er det oftest bare volum.
Men nå har vi booket en noenlunde stor kategori – Dodge Grand Caravan eller lignende. En sånn skulle vel ha minst 2 meter.

Vi har også prøvd å sjekke ut muligheter for å leie en varebil – eller noe hos ”rent-a-wreck”. Men vi fant ikke noe særlig da. Ikke ”rent-a-wreck” hadde noen spesiell gunstige priser heller. Og så måtte vi komme oss først in i byen…

Så har vi bestilt via www.autoeurope.no – en portal som henter frem de gunstigste tilbud fra forskjellige leiebilfirmaer.

So koster vår „gigant“ for hele 3 uker inkl. flere sjåfører og en full tank „bare“ ca. kr 9.000. Dette er nok en god pris.

This entry was posted in norsk and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s